ENSAM MAMMA SÖKER

Ja en del av er kanske känner igen mig från TV3 och programmet Ensam Mamma Söker där jag medverkade 2012.

En sommar som skulle visa sig bli en av de roligaste somrarna i mitt liv. Nya möten med många härliga killar och andra spännande människor i media/Tv världen.

Vi spelade in under ungefär 5-6 veckor på sommaren och det var låååånga dagar, ca 16-18 timmar per dygn….men ångrar inte min medverkan. Ganska fort kände jag att det var Janne som var min kärlek, men samtidigt ville jag ge alla killar chansen att visa ”vem” dom var för svenska folket. Så jag uppmuntrade killarna till att ”göra sitt bästa” och Janne försökte på samma sätt säga att ”asch det är inte klart än…” 😉 men det blev det ju ganska snart….

Faktum är att jag och Janne inte riktigt fick tiden till att umgås så mkt på dejter så vi ”passade” på att prata när vi kunde, så även om man som tittare bara ser hur vi ”kysser” varandra så kan jag avslöja att vi hade pratat en hel del innan detta…

Det vi kanske ”glömde” bort att kolla av vad vi ville i en relation och hur vi båda såg på relationen,   eller om det nu var vårt första års tuffa start som idag har gjort att vi har delat på oss,  det vet jag inte.  Tror kanske att vi fokuserade så mycket på att ”lösa” allt annat att vi helt enkelt glömde bort att vårda kärleken och lära känna varandra.

Det skulle senare visa sig att det fanns ett bagage även hos Janne och saker som jag kände att jag kunde stå för….

)Men EMS var en resa….naturligtvis stundtals lite tuff men framförallt mycket spännande.

 

Så min uppmaning till alla andra är att ”sök” om ni funderar på det. Killar som tjejer – för ni får en sommar ni aldrig glömmer ;-)….och vem vet kanske hittar ni en kärlek?!

Länkar till alla avsnitt finns här:

http://www.tv3play.se/program/ensam-mamma-soker

Och länk till min ”intesåbra” dejt med Hasse, vem kan glömma den…

http://www.tv3.se/ensam-mamma-söker/ibland-blir-det-lite-pinsamt

 

IMG_1533IMG_1532IMG_1531IMG_1530IMG_1542IMG_1543IMG_1519IMG_1520IMG_1518545239_10151397400558659_2114882924_n-2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

MITT LIV LÄR MIG HELA TIDEN…