Det är idag det händer….;-) starta det nya året på bästa sätt och önskar er ett riktigt härligt 2018!

Ja, igår blev det ett firande av Nyår hos finaste Nina i hennes nya hus med trevliga gäster, katt och marsvin.

Ett sådär ”lagom” lugnt nyår med god mat och busiga barn!

Enda nackdelen med nybyggt hus är bara att det ännu inte finns så många grannar (upptäckte vi) 😉

Så vi fick promenera en bit för att se några raketer…men sen var det nog ganska ”få” raketer i år jämfört med tidigare år – i alla fall i Svedala.

:-)

Men  det där med att komma i säng vid halv tre som småbarnsmamma – ja, det gjorde ändå att man känner idag att det var nyår igår…

😉

Alicia tittade på de fina raketerna – ingen rädsla där inte – utan hon var nog mest fascinerad över allt som hände runt henne.

Det där med ett ”nytt år” gör kanske att många börjar fundera över hur det ska ”bli nästa år” eller ”hur det har varit”…

Nästa år ska jag ”äta bättre”, nästa år ska jag….osv

Men det viktigaste är trots allt att leva här och nu.

Att acceptera saker för vad de är och inse att vissa saker kan man förändra med positivt tänkande och vissa kan man inte förändra.

Åren lär mig mer och mer att försöka inte grubbla över ”Varför gör någon si och så” osv

Jag kan bara fundera och försöka ta ansvar över mig själv (så gott det går) – fundera över mina val i livet och vad jag gör – och det funderar jag nog rätt mycket över.

Har egentligen alltid gjort.

Men något som förra året lärde mig  var att ”backa mer”, dvs inte ta på mig saker som jag inte hinner eller orkar – utan våga säga nej!

Våga lägga min energi på där den behövs bäst.

😉

Förutom ”kloka” funderingar så är det… idag det händer på SVT kl 21.00!

Mina 0.5 sekunders insats i nya serien BRON 4 som startar idag! hehe

😉

Jag spelar dansk polis och står vid den högra polisbilen när de anländer till seriens första mordplats 😉 haha

Sen har vi en annan tjej i vårt 1.6 miljonerklubbens malmöteam – duktiga Rebecka Barkland – som syns desto mer i rollen som Sagas stuntkvinna i många av scenerna – fast nackdelen är ju att man inte vet att det är hon…;-)

Men lite häftigt är det att ha en stuntkvinna med i vårt team tillsammans med alla andra härliga team medlemmar som just nu jobbar med att skapa en härlig Woman in red gala för kvinnohjärtat den 9 mars på Scandic Triangeln i Malmö. 

Så boka in datumet redan nu!

Jag, Rebecka och härliga Pearl Jarl (som även hon är med i 1.6 miljonerklubbens team) var på smygpremiär av BRON i december och fick smygtitta på de första två avsnitten, men premiären på tv är ikväll kl 21.00.  Missa det inte! :-)

Den är riktigt bra!

BRON 4

Önskar er alla framgång, lycka och bra hälsa under 2018  – och glöm aldrig att det alltid är du själv som står för förändringen i ditt liv! Ingen annan!

Stor kram!!!!

 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *