På grund av ett pågående förlossningsarbete – med allt vad det innebär – kommer jag gå under jorden ett tag….

Det har hänt så mycket i mitt liv de sista månaderna…..att jag aktivt nu måste välja att lägga all min energi och kraft på min pågående förlossning – som just nu är i full gång…

Det har varit en mycket jobbig graviditet med foglossning, kraftiga förvärkar, urinvägsinfektion, hinnsvepning förra veckan som startade förlossningen, lossade på slemproppen och nu under de sista tre dagarna har jag även haft färska blödningar – vilket har gjort att förlossningens öppningsskede är i full gång. Spännande, läskigt och samtidigt underbart….

När som helst kommer det här lilla underverket att födas och den här lilla tjejen förtjänar att i livet enbart få omges av massor av kärlek och mängder av positiv energi samt alla de människor som vill finnas där och som uppfyller denna lilla ”bebisens” behov till ett hundra procent.

För att nu kunna koncentrera mig enbart på detta, väljer jag att aktivt att lämna samtliga sociala medier för en tid framöver.

Att bli förälder innebär inte bara en enorm lycka för mig – utan det innebär även ett stort ansvar gentemot ett barn.

Och ibland kan jag uppleva att detta glöms bort när människor får barn….dvs man pratar ofta om ”rättighet” till sitt barn – men enligt mig har man faktiskt enbart skyldigheter dvs att man som förälder i alla lägen är skyldig att tillgodose barnets fysiska och psykiska behov. Tänk om alla föräldrar hade tagit ett sådant ansvar.

Hoppas alla har en förståelse för min frånvaro en tid framöver.