OCH NU VAR ”HEN” IGÅNG IGEN!!!!……MISSA INTE CIRCUS SCOTT SVERIGE TURNÈ – DENNA VECKAN I VÄSTERÅS!….

Gillar inte alls att behöva ta upp detta på bloggen – och det har ju varit väldigt lugnt sedan händelserna i november 2014…..Men eftersom det verkar vara det enda sättet att få ”HEN” att sluta med att hitta på saker – så lägger jag nu ut vad som hänt….

Såg detta först idag!

Skrev ju min blogg om JONNA BALOGH och hennes kamp för EDS den 24 april för att hjälpa henne och de andra tjejerna i projektet –  sen dess har jag inte bloggat av olika skäl.

Men så idag…..fann jag den här kommentaren under den bloggen.

OCH jag vet ju redan att detta är ABSOLUT INTE Janne som skulle skriva och uttrycka sig såhär…..;-) Finns inte att han skulle sjunka så lågt…..

Janne
janne@home.se
78.73.175.149

Varför lägger du ut detta???du bryr dig bara om dig själv ändå . Skiter fullständigt i hur dina egna barn mår!

 

Så att ens försöka få mig – och andra – att tro att det är så……?

Tyvärr känns ju detta väldigt kränkande gjort mot Janne – och tyvärr kan jag inte heller påverka detta, men jag kan lägga ut det här så att om nu någon annan ser denna ”falska” mail adressen – kanske får något ”konstigt” från janne@home.se – så är detta alltså INTE Janne! 

Utan HEN……

Först när man slår IP numret på sökning så hamnar man i Stockholm….Men sen när man kollar upp det vidare på en annan mer tydlig sök sida så hamnar man i HÖLLVIKEN! (SE NEDAN)

Resultat för IP-nummer 78.73.175.149

IP-nummer 78.73.175.149
Land Sweden
Region Skåne Län
Stad Höllviken
Latitude 55.416698
Longitude 12.950000
ISP TeliaSonera AB
Organisation TeliaSonera AB

 

Och vem som finns där nere…..Ja, det vet väl alla vid det här laget…..? 😉

Så återigen – ni som nu ”känner” vederbörande – be honom gärna sluta med detta låga, kränkande nättrollande…..

Och ska hen nu fortsätta hitta på dessa falska adresser/alias som kommenterar så kan hen kanske hålla sig till de tidigare mailen som t ex finskapinnar@hotmail.se eller sina andra alias som ”Lena Bunke”  alias ”Lars Andersson” alias ”Lena von Bunke” alias ”Lena af Linmann” eller då som tidigare bevisats med IP adress ”Johannavellinge”,  ”GUEST” mfl….

Så slipper andra ”verkliga” personer bli indragna i detta sjuka/tokiga…. 😉

Det är ju en sak att jag själv blir drabbad av HENS fantastiskt uppfinningsrika försök till att nättrolla – för jag är rätt härdad idag och finner de flesta försök rätt komiska – men nu blev plötsligt Janne indragen i detta….

Varför? För att skapa en osämja mellan mig och Janne? 

Ledsen men det lyckades inte.

Visst har ju alla separationer sina egna besvikelser, men att försöka sänka ner Janne i samma negativa kategori som HEN själv befinner sig i….var väl ändå att ta i…För kan säga att i ”den kategorin” platsar tyvärr ingen annan än HEN….

Och det är jag mycket tacksam för – det räcker liksom med en av ”den sorten”. 😉

Det där med att ”inte bry sig om sina barn”, ja det där kan man ju tolka på olika sätt.

Jag om någon har alltid försökt se till ”barnens bästa”, och inte sista åren tills HENS bästa som uppenbarligen är detta som hen utgått ifrån i ”sin text” nedan.

Det fanns en period då HENS ”ledsna tyck synd om mig ögon” gjorde att jag ibland inte alltid gjorde det som var ”bäst” för barnen utan det som jag ”Önskade” skulle vara bäst – men ju mindre känslomässig styrning jag haft över mig från HEN desto

Att jag bara skulle ”bry mig om mig själv” – skulle jag säga är nog ganska mycket precis tvärtom. Har ju verkligen fått ”lära” mig att ta till vara på min egna energi, dvs att försöka ”bry mig mer om mig själv” och att verkligen se till mitt/barnens bästa – och då inte låta känslorna styra över mig utan det sunda förnuftet.

Har annars alltid anpassat mig, har vänt ut och in på mig själv för att få saker att fungera, accepterade alldeles för mycket i min egna destruktiva relation med HEN – vilket jag idag kan ångra – men samtidigt tänka att ”tänk dock så mycket detta lärde mig om mig själv…” 😉

Faktum är at jag är idag ”tacksam” för misshandeln och HENS beteende mot mig – för så mycket kunskaper om mig själv, om beteenden, om nättrolleri och om känslomässig styrning som jag bär med mig idag – detta hade jag aldrig fått om inte nu allt tokigt nu hade hänt….

En stor del av mina 4-5 år av terapi har ju just handlat om att ”inte alltid ge så mycket av mig själv till andra” – utan att lära mig att fortsätta bevara ”jaget” även om jag nu går in och blir ett ”vi” med någon….

Vilket jag känner att jag kan idag mycket bättre än för 10 år sen. Och det är jag glad över att jag kan. :-)


NU ÖVER TILL NÅGOT MYCKET MER TREVLIGT OCH POSITIVT !

”Circus” – finns det egentligen något mysigare? :-)

Jag menar vem gillar inte att gå på circus?

Själv kan jag känna att i dagens samhälle med alla ipads, datorer och mobiler som barnen ”ser” världen genom så känna genuina saker som t ex circusbesök, biobesök ännu mer viktiga att gå på.

Att se ”circus” på en ipad kommer aldrig kunna ersätta minnena man själv hade som barn när man känner lukten av ”circus”, spänningen i luften – ja ni vet vad jag menar. 😉 Tror det är superviktigt att vi inte glömmer bort att göra sådana ”aktiviteter” med våra barn.

Så när Circus Scott kommer till Malmö i Juli så kommer jag ta med tjejerna och gå på deras föreställning vid Mölleplatsen.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Jag vill höra Robert Bronett säga de magiska orden:

”Får jag be om största möjliga tystnad!”

Robert närbild 2b56fd1

Och kanske då i dagens samhälle:

”Får jag be er alla stänga av era mobiltelefoner….”

😉Robert närbild-2

Länk till Circusens turnéplan om du bor på annan ort än Malmö:

http://cirkusscott.se/sommarturne/2015/turneplan/

Fullt tält

De har redan startat upp först i Skövde för att sen i förra veckan vara i Örebro, där jag vet att Therese Wickman var på Circusen med sina barn. 😉 Läs gärna hennes inlägg här: http://theresewickman.vimedbarn.se/nu-ar-det-dags/

WOLF BROTHERS

Det ser ju alltid så enkelt ut att slänga sig i trapetser och göra konster- men alla som någon gång har provat – vet ju hur svårt det är….

😉

The flying Mantubas

Motorcyklar inne i en bur…..;-)

Superlätt…eller?

Motorcyklar i globe

Eftersom jag själv fått erbjudandet om bra biljetter till Circus via en vän – så därför kan jag även nu ge er läsare ett riktigt bra erbjudande på biljetterna till Circus Scott! :-)

ERBJUDANDE OM BILJETTER:

För att kunna ta del av erbjudandet måste du bara bli medlem/gilla någon av ”Föräldrar i XXX” sidorna som finns där du bor.

T ex Föräldrar i Svedala:

https://www.facebook.com/groups/1449591435289534/?fref=ts

Eller Föräldrar i Malmö:

https://www.facebook.com/pages/Föräldrar-i-Malmö/579046275532176?fref=ts

Där kommer det även komma upp andra tips och bra erbjudanden som du sen kommer kunna ta del av i framtiden för dig som vill ha tips och idéer samt få bra erbjudande till dig som har barn.

 Länken här tar dig sen vidare till hur du sen bokar dina biljetter: http://fb.st/bblhof


Och om du köper dina biljetter via länken ovan kommer du även kunna vara med i en FOTOTÄVLING där du kan vinna unika finalbiljetter!

För att deltaga i tävlingen går du in på länken:
Genom att du där delar din ”bästa” bild från besöket, får du sen chansen till att vinna unika finalbiljetter, där man kommer få medverka hela dagen med sin familj och även då få uppleva showen från allra bästa plats! :-)
Vill ni följa Circus Scott eller läsa mer hittar ni även deras sida på:

Nu lite uppdatering på allt annat i livet….;-)

Har ju inte bloggat så mycket sista veckorna av flera skäl!

Och det är väl rätt lustigt det där hur livet kan vända på ett bananskal, både åt det andra hållet och det ena hållet….;-)

11162072_10204704349701653_7735014519488894112_n

Kan väl även nu säga att det dagsläget känns mycket bra med kärleken! :-) Dock väljer jag medvetet att inte ”offentliggöra” mannen i mitt liv just nu, dels för att han själv är ganska mån om att inte vara offentlig. Han finns t ex inte alls på FB 😉

Så även om vi nu har gått över från ett ganska intensivt dejtande i ett antal veckor till att nu ”vara i relation” med varandra – så låter jag ”vem” han är stanna vid de som nu har mött honom i verkliga livet….hehe

😉

Är faktiskt rätt skönt att inte ha en ”offentlig” relation. 😉

Vad vi sen beslutar – och väljer att visa upp i framtiden – det får vi väl se – men kan väl säga att det känns mycket bra, naturligt och mysigt att få vara i relation igen efter ca ett halvårs singelliv.

Men som sagt ”mannen” i mitt liv får alltså vara hemlig ett tag till.

Både för hans och min skull. 😉

Ha en underbar dag!

IMG_8267

Stor kram och ta väl hand om er och kärleken.