MISSA NU INTE ÖL & WHISKEY FESTIVAL 13-14 mars – där b la CREA VINUM, Rickard Ericsson & Marcel Hårdmark deltar….;-)

……för dessa två trevliga kompetenta herrar kan ni bara inte missa. De kommer nämligen finnas med på festivalen där de håller i några av trevliga whiskeyprovningarna på festivalen.

CREA VINUM LOTTERIET PP

Länk till Malmö öl & Whiskey festival: http://www.mowfestival.se

OCH  har du inte köpt biljett än, gör det

Biljetter köper du här: http://www.mowfestival.se/biljetter.html

Öppet fredag 15-22 och lördag 12-21

______________________________________________________________________

Sen är det så att dessa två herrarnas företag CREA VINUM och deras fina bok NYFIKEN PÅ CHAMPAGNE kommer inte bara finnas nere i Malmö denna helgen, utan den kommer även finnas med på ”Women in red galan” nästa fredag den 20 mars. De kan tyvärr inte själva medverka då – men deras bok kommer alltså ner och ”sponsrar” vår gala….;-)……

Så om du nu inte hinner in på Malmö mässan i dagarna, men ändå blir nyfiken på deras bok, så finns det alltså en möjlighet att få en glimt av den på Women in red galan…….

Annars kan du alltid gå in på deras hemsida och läsa lite mer om deras företag och boken.

CREAVINUM LOGGA kopia

LÄNK TILL DERAS HEMSIDA:  http://creavinum.com

LÄNK TILL DERAS BOK: http://www.collanaforlag.se/butik/nyfiken-pa-champagne/


Och om jag ska berätta lite mer om dessa två herrarna så är det så att Rickard Ericsson kanske ni känner igen från hösten 2014, då han var med i Ensam mamma  söker – ja , så ni kan ju gissa att det är ju så som jag lärde känna Rickard. 😉 Ensam mamma söker ”familjen” som vi brukar kalla det för…..;-)

Och nej…..

Han är bara en trevlig killkompis, ingenting annat – om det nu var någon som undrade….eftersom han och jag har gått på lite event sista månaderna så kanske man tror annat men så är det inte…..;-)

Utan hans hjärta tillhör företaget, som han har byggt upp tillsammans med sin goda vän Marcel, och naturligtvis har de även då deras fina bok, som Rickard sa i EMS var hans ”Bebis” 😉 haha

Och så blir det nog när man kämpar hårt för det man vill göra och det man tror på i livet, så håller alla tummarna för att deras företag utvecklas ännu mer än det redan har gjort.


NYFIKEN PÅ CHAMPAGNE boken var även en av de två titlar som blev utvalda till Årets litteratur inom Dryck och Vardagsmat, 2014.


Collana förlag AB presentera att vi har två titlar som är utvalda till Måltidsakademiens årliga prisutdelning för litteratur inom mat och dryck. Böckerna omtalas som välstrukturerade, pedagogiska och vackra. Nyfiken på champagne (978-91-979898-5-5) inom kategorin Dryckeslitteratur. Författare Rickard Ericsson och Marcel Hårdmark. Fotograf Matts Nylander. Formgivare Kerri Sandell.”

(ovan taget från deras hemsida)

___________________________________________________________________________

framsida-2

___________________________________________________________________________

Beskrivning av boken:

”Detta är en intressant och lättläst bok om drycken och distriktet Champagne – vanliga frågor och svar om vad som skiljer champagne från övriga mousserande viner; hur man lagrar och förvarar; vad som står på etiketten; och en mängd andra frågor. Vad vill du veta om champagne?

Här serveras 33 frågor och svar om champagne. I boken Nyfiken på champagne! finns även recept som passar till denna ädla dryck. Rickard Ericsson och Marcel Hårdmark, CreaVinum Consulting, lotsar dig bland frågor och svar, genom distriktet och visar och förklarar ord som hör till champagne. Denna bok vänder sig just till alla som är nyfikna på champagne! Öppna, läs och njut!”


VAD GÖR DÅ DERAS FÖRETAG?


Ja, det undrade jag med naturligtvis när jag mötte Rickard. 😉

Och CreaVinum Consulting jobbar med att hjälpa företag som vill öka sin försäljning, öka lönsamheten, få ökad motivation hos sin personal samt få nöjdare kunder. Dom skapar dessutom minnesvärda, roliga, utvecklande och njutningsfulla vinprovningar / dryckesprovningar till privatpersoner/grupper och företag.

För vem?
Till företag och personer som vill utvecklas både på individ- och organisationsnivå genom att kunna möta kunden väl förberedd och därigenom ge dem ett mervärde som innebär ökad merförsäljning.

Hur?
Genom att utvärdera de personer som på något sätt jobbar med försäljning och utveckla deras kompetens inom merförsäljning och målfokusering med aktiv coachning och utbildning samt föreläsningar.

Varför CreaVinum Consulting?
Bred erfarenhet inom sälj-/marknadsutveckling i olika branscher tillsammans under 47 år, både internationellt och nationellt samt att vi är otroligt passionerade att hjälpa företag till ökade framgångar. Vi har dessutom vinnarskallar med bakgrund inom elitidrott som vet att alla måste vara väl förberedda för att nå målet!

Ta chansen och boka in oss för ett kostnadsfritt möte redan idag!
Det är en investering som kommer resultera i ökad motivation, merförsäljning och framgångar.

Försäljning>>

En liten större beskrivning av dessa båda trevliga herrar: 

Rickard är norrlänningen som blev säljare på Estrella AB och via tjänster där som regional försäljningschef och key account manager gått in i företag som haft behov av personal- och försäljningsutveckling eftersom han trivs allra bäst i rollen som en engagerad och aktiv försäljningscoach!
Ett urval av företag han jobbat i som marknads- och försäljningschef är; Polaroid Sverige, Ancrona AB (säljbolag med varumärken som bl.a. Pilsner Urquell, Perrier och Almondy), Maxxium Nordic Travel Retail (säljbolag med varumärken som bl.a. Absolut Vodka, Remy, Jim Beam, Famous Grouse och Highland Park) samt Oenoforos & Carovin.
Rickard är också diplomerad sommerlier på Vinkällan samt föreläsare inom säljutveckling, marknadsföring och ökade mervärden.
Detta visste du inte om Rickard;
Deltagit i Rock´n Roll SM där han kom 6:a och har ett SM brons med Luleå Hockey!

Marcel är holländaren som via de finaste restaurangerna i London kom till Göteborg för att vara med att starta upp Fond och att sedan även jobba på Fiskekrogen. Efter han jobbat hela sitt liv inom restaurangbranchen med servering, personalansvar, restaurangutveckling samt ansvar för vin och mat i kombination så tog han ett steg ut från restauranggolvet för att bli vinkonsulent på Oenoforos & Carovin i 8 år. Marcel har under alla dessa år också varit flitigt anlitad till gästspel på bl.a. Basement, SveaHof, Sjömagasinet, Almars Krog och Grythyttans Gästgivaregård.
Detta visste du inte om Marcel;
Han har under många år varit elitgymnast!

CREA VINUM LOTTERIET PPCREAVINUM LOGGA kopia


OBS!!

GLÖM NU INTE ATT DET ÄVEN ÄR SISTA DAGEN FÖR WOMEN IN RED BILJETTER IDAG FREDAGEN DEN 13/3……

www.1.6miljonerklubben.com/aktiviteter/visa/?id=1951


Och det där med att leva ut och tro på sina drömmar, som nu  Rickard och  Marcel ovan har gjort när de startade sitt företag, det är ju så oerhört viktigt!

Det är ju nästan alltid så att vi känner ”rädlsa” inför nya saker, saker som vi chansar med och saker vi inte riktigt vet vart de ska landa…..Men sen tror jag att det är så man måste leva.


Man måste våga chansa lite för att vinna och våga leva.


Och det bästa är ju att vi faktiskt kan lära oss att hantera och styra våra känslor, kanske inte styra ”känslorna” som vi får……men vi kan faktiskt välja ”hur” vi låter dessa känslor påverka oss!


Det är inte hur man har det – utan hur man tar det!


Och när man väl inser det – då kommer den dagen så börjar man våga leva sitt liv exakt så som man vill ha det……:-)

11002688_422707114555140_6136097685061396675_o

Kärlek till er och ta väl hand om er…..och se till att ha en underbar fantastisk dag…..;-)……

FullSizeRender-3